Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
PŘÍPRAVA: Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody alespoň na 2 hodiny. Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 25 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Z fazolí můžeme také vyrobit chutné pasty anebo zajímavé saláty. Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Hodí se do polévek, omáček nebo jako zdravá příloha.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 462 kJ / 348 kcal
Tuky:
1,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,6 g
Sacharidy:
60 g
z toho cukry:
1,2 g
Vláknina
4,8 g
Bílkoviny:
21 g
Sůl:
0,08 g
Parametry
VÝROBCE:
CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha 2, 120 00, ČESKÁ REPUBLIKA