domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Složení:
Kukuřičný škrob*, odtučněný kakaový prášek* (20 %). Může obsahovat stopy vajec a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota 398 kJ / 94 kcal
Tuky:
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
1,0 g
Sacharidy:
17,0 g
z toho cukry:
10,8 g
Bílkoviny:
3,2 g
Sůl:
0,09 g
Parametry
VÝROBCE:
AMYLON a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, ČR