domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout
pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Složení:
Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota 386 kJ / 91 kcal
Tuky:
1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,9 g
Sacharidy:
17,0 g
z toho cukry:
11,3 g
Bílkoviny:
2,9 g
Sůl:
0,09 g
Parametry
VÝROBCE:
AMYLON a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, ČR