domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého tvarohu, poté necháme vychladnout
pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
zahušťování - u sladkých jídel, kupříkladu u ovocných omáček, pokud nemáte doma jiné zhušťovadlo, můžete sáhnout po pudinku, přidávejte po malých dávkách dle potřeby do vařícího pokrmu
náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů
Složení:
Kukuřičný škrob*, mletá vanilka* (1,5 %), vanilkový extrakt. Může obsahovat stopy vajec a mléka.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Parametry
VÝROBCE:
AMYLON a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, ČR