Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené vanilkové lusky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
SLOŽENÍ:
Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal
Tuky:
0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
98,9 g
z toho cukry:
98,0 g
Bílkoviny:
0,1 g
Sůl:
0,01 g
Parametry
VÝROBCE:
AMYLON a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, ČR